לןגן

ניוקי ברוטב רוזה

מאת: שירז נלקן, פורסם: 12/02/2019 | 11:19
ניוקי ברוטב רוזה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הניוקי בסיר עם מים חמים לפי הוראות ההכנה

  2. מחממים מחבת עם קצת שמן זית ומוסיפים פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות, מוסיפים 3 שיני שום כתושות ומטגנים מעט, לאחר מכן מוסיפה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים- מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה מתוקה וקצת מרק עוף, מערבבים טוב ומוסיפים שמנת לבישול על אש נמוכה עד שהרוטב אחיד וסמיך

  3. שופכים מהניוקי את המים, מערבבים אותו עם הרוטב ומגישים עם פרמזן מעל