ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת איטריות דקיקות של אוסם
-
-
-
4-5 עגבניות מגורדות או קופסא קטנה של עגבניות מרוסקות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל200 מעלות .
-
2
לשפוך את חבילת האיטריות בשיכבה אחידה בתבנית של תנור.
-
3
להכניס לתנור .
-
4
מידי פעם לערבב את האיטריות עד שרוב האיטריות משחימות ומקבלות גוון חום בהיר.
-
5
לערבב ולהוציא .
-
6
בזמן שזה משחים בתנור להכין רוטב.
-
7
לטגן בצל כשמתחיל להשחים להוסיף עגבניות או רסק לטגן 5-6 דקות .
-
8
להוסיף תבלינים .
-
9
להוסיף חצי כוס מים רותחים .
-
10
ולהנמיך את הגז לכסות ולבשל 10 דקות .
-
11
להוסיף את האיטריות .
-
12
לערבב עם הרוטב .
-
13
להוסיף מים רותחים ממש רק עד לגובה האיטריות .
-
14
להביא לרתיחה .
-
15
להנמיך את האש ולכסות את הסיר .
-
16
לבשל עד לאידוי כל הנוזלים בערך 10 דקות .
-
17
לערבב ולסגור את הסיר לעוד 5 דקות.
-
18
לערבב שוב ולהגיש.
-
19
האיטריות אמורות להיות אחד אחד ולא עיסה .
1
לחמם תנור ל200 מעלות .
2
לשפוך את חבילת האיטריות בשיכבה אחידה בתבנית של תנור.
3
להכניס לתנור .
4
מידי פעם לערבב את האיטריות עד שרוב האיטריות משחימות ומקבלות גוון חום בהיר.
5
לערבב ולהוציא .
6
בזמן שזה משחים בתנור להכין רוטב.
7
לטגן בצל כשמתחיל להשחים להוסיף עגבניות או רסק לטגן 5-6 דקות .
8
להוסיף תבלינים .
9
להוסיף חצי כוס מים רותחים .
10
ולהנמיך את הגז לכסות ולבשל 10 דקות .
11
להוסיף את האיטריות .
12
לערבב עם הרוטב .
13
להוסיף מים רותחים ממש רק עד לגובה האיטריות .
14
להביא לרתיחה .
15
להנמיך את האש ולכסות את הסיר .
16
לבשל עד לאידוי כל הנוזלים בערך 10 דקות .
17
לערבב ולסגור את הסיר לעוד 5 דקות.
18
לערבב שוב ולהגיש.
19
האיטריות אמורות להיות אחד אחד ולא עיסה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים