לןגן

איטריות דקיקות ברוטב עגבניות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 10/12/2018 | 21:37
איטריות דקיקות ברוטב עגבניות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל200 מעלות

  2. לשפוך את חבילת האיטריות בשיכבה אחידה בתבנית של תנור

  3. להכניס לתנור

  4. מידי פעם לערבב את האיטריות עד שרוב האיטריות משחימות ומקבלות גוון חום בהיר

  5. לערבב ולהוציא

  6. בזמן שזה משחים בתנור להכין רוטב

  7. לטגן בצל כשמתחיל להשחים להוסיף עגבניות או רסק לטגן 5-6 דקות

  8. להוסיף תבלינים

  9. להוסיף חצי כוס מים רותחים

  10. ולהנמיך את הגז לכסות ולבשל 10 דקות

  11. להוסיף את האיטריות

  12. לערבב עם הרוטב

  13. להוסיף מים רותחים ממש רק עד לגובה האיטריות

  14. להביא לרתיחה

  15. להנמיך את האש ולכסות את הסיר

  16. לבשל עד לאידוי כל הנוזלים בערך 10 דקות

  17. לערבב ולסגור את הסיר לעוד 5 דקות

  18. לערבב שוב ולהגיש

  19. האיטריות אמורות להיות אחד אחד ולא עיסה