ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 סטייק פרגית פרוס לקוביות או סטיק אנטריקוט או סינטה או חזה עוף מאת אילנית בניזרי
-
3 כפות רוטב סצ'ואן של קנור נמכר בכל סופר ,ניתן להמיר לטראיקי או סויה !
-
כפית תבלין פלדלפיה או תבלין לשווארמה
-
כפית תבלין צ'ילי גרוס מתוק או פפריקה מתוקה
-
-
-
-
-
-
כפית גדושה אבקת ציר בשר של אוסם !!
-
-
-
חצי חבילת פסטה,או נודלס,או ספגטי
אופן ההכנה
-
1
ראשית את הפרגיות החתוכות נכניס לקערה,נוסיף את הרוטב סצ'ואן,תבלין פלדלפיה וצ'ילי גרוס נערבב ונכניס למקרר לחצי שעה ! .
-
2
בסיר שטוח נטגן עם 3 כפות שמן את הבצל עד להזהבה,נוסיף את הסילאן נערבב דקה .
-
3
כעת נוסיף את הפרגיות ששהו במקרר עם המרנידה ,נכסה מכסה מידי פעם נערבב עד לשינוי צבע .
-
4
כעת נוסיף את הגזרים החתוכים.
-
5
כוס וחצי מים רותחים מהול בכפית אבקת ציר בשר ( ניתן להמיר לאבקת רוטב פטריות) .
-
6
נמליח מעט נפזר פלפל שחור גרוס ,נבשל להבה נמוכה כ רבע שעה ,כעת נוסיף את הבצל הירוק נבשל לעוד 5 דקות .
-
7
את הפסטה להרתיח לפי הוראות יצרן ונסנן !! ולהוסיף לסיר לערבב נמזג טעמים ! עוד 2 דקות על הגז ונכבה !! בהצלחה אילנית בניזרי 🌹.
1
ראשית את הפרגיות החתוכות נכניס לקערה,נוסיף את הרוטב סצ'ואן,תבלין פלדלפיה וצ'ילי גרוס נערבב ונכניס למקרר לחצי שעה ! .
2
בסיר שטוח נטגן עם 3 כפות שמן את הבצל עד להזהבה,נוסיף את הסילאן נערבב דקה .
3
כעת נוסיף את הפרגיות ששהו במקרר עם המרנידה ,נכסה מכסה מידי פעם נערבב עד לשינוי צבע .
4
כעת נוסיף את הגזרים החתוכים.
5
כוס וחצי מים רותחים מהול בכפית אבקת ציר בשר ( ניתן להמיר לאבקת רוטב פטריות) .
6
נמליח מעט נפזר פלפל שחור גרוס ,נבשל להבה נמוכה כ רבע שעה ,כעת נוסיף את הבצל הירוק נבשל לעוד 5 דקות .
7
את הפסטה להרתיח לפי הוראות יצרן ונסנן !! ולהוסיף לסיר לערבב נמזג טעמים ! עוד 2 דקות על הגז ונכבה !! בהצלחה אילנית בניזרי 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים