ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
מלח פילפל גרוס ובהרת מעט שמן
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקציצות.
-
2
ללוש טוב יליצור קציצות להניח בצד .
-
3
לרוטב.
-
4
לחמם שמן להוסיף שום לטגן מס שניות .
-
5
להוסיף רסק עגבניות לערבב .
-
6
להוסיף עגבניות מגורדות .
-
7
לתבל .
-
8
להוסיף תבלינים ומעט מים .
-
9
לערבב להנמיך את האש ולכסות .
-
10
לערבב מידי פעם .
-
11
לבשל במשך 5-10 דקות .
-
12
להוסיף מים חמים בערך 6-7 כוסות .
-
13
להגביה את האש ולהביא לרתיחה .
-
14
להוסיף את הקציצות לבשל 6-9 דקות.
-
15
להוסיף פסטה ולבשל עד לריכוך .
-
16
ניתן להגיש מיד בתום הבישול אז יש עדיין הרבה רוטב ואם אוהבים שהפסטה יבשה אז ממתינים 5-7 דקות שכל הרוטב נספג.
1
לקציצות.
2
ללוש טוב יליצור קציצות להניח בצד .
3
לרוטב.
4
לחמם שמן להוסיף שום לטגן מס שניות .
5
להוסיף רסק עגבניות לערבב .
6
להוסיף עגבניות מגורדות .
7
לתבל .
8
להוסיף תבלינים ומעט מים .
9
לערבב להנמיך את האש ולכסות .
10
לערבב מידי פעם .
11
לבשל במשך 5-10 דקות .
12
להוסיף מים חמים בערך 6-7 כוסות .
13
להגביה את האש ולהביא לרתיחה .
14
להוסיף את הקציצות לבשל 6-9 דקות.
15
להוסיף פסטה ולבשל עד לריכוך .
16
ניתן להגיש מיד בתום הבישול אז יש עדיין הרבה רוטב ואם אוהבים שהפסטה יבשה אז ממתינים 5-7 דקות שכל הרוטב נספג.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים