אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,450
צפיות

פסטה ברוטב בולונז ומטבוחציל

המתכון של
פסטה ברוטב בולונז ומטבוחציל

ארוחת צהריים קלילה ומהירה

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 קילו בשר טחון בקר
  • חבילת פסטה ביסלי
  • 2 קופסאות מטבוחציל של צבר
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • צ'ילי/פלפל שחור לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • 1 כוס מים רותחים לרוטב סמיך
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן..


  • 2

    מטגנים במעט שמן את הבשר הטחון ומתבלים עם פלפל מלח מערבבים עם מזלג כדי שהבשר יתפורר מעט, מניחים בצד..


  • 3

    מבשלים את המטבוחציל יחד עם שאר התבלינים , מוסיפים מים רותחים וכשהרוטב מבעבע להנמיך ולהוסיף את הבשר לעוד 5 דקות. להרכיב את המנה : בקערה גדולה להניח את הפסטה ולשפוך את רוטב הבולונז מעל. .


1

מרתיחים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן..


2

מטגנים במעט שמן את הבשר הטחון ומתבלים עם פלפל מלח מערבבים עם מזלג כדי שהבשר יתפורר מעט, מניחים בצד..


3

מבשלים את המטבוחציל יחד עם שאר התבלינים , מוסיפים מים רותחים וכשהרוטב מבעבע להנמיך ולהוסיף את הבשר לעוד 5 דקות. להרכיב את המנה : בקערה גדולה להניח את הפסטה ולשפוך את רוטב הבולונז מעל. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים