לןגן

פסטה ברוטב בולונז ומטבוחציל

מאת: קרן חביב, פורסם: 27/08/2018 | 22:43
פסטה ברוטב בולונז ומטבוחציל

תקציר המתכון: ארוחת צהריים קלילה ומהירה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן.

  2. מטגנים במעט שמן את הבשר הטחון ומתבלים עם פלפל מלח מערבבים עם מזלג כדי שהבשר יתפורר מעט, מניחים בצד.

  3. מבשלים את המטבוחציל יחד עם שאר התבלינים , מוסיפים מים רותחים וכשהרוטב מבעבע להנמיך ולהוסיף את הבשר לעוד 5 דקות. להרכיב את המנה : בקערה גדולה להניח את הפסטה ולשפוך את רוטב הבולונז מעל.