ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
500 גרם רצועות פרגיות נקיות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במחבת לטגן רצועות פרגיות (בשתי נגלות כדי שלא יהיו נוזלים). ולהניח בצד..
-
2
לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים, להוסיף 6 פטריות טריות, 3 שיני שום קצוצים גם, להוסיף את הפרגיות ולתבל ברוטב סוייה, רוטב צ'ילי, כפית דבש, פלפל שחור ומעט מלח. .
-
3
להוסיף 400 גרם ספגטי עבה (אפשר כל נודלס שרוצים) שבושל לפי הוראות אריזה, לערבב טוב ולהגיש..
1
במחבת לטגן רצועות פרגיות (בשתי נגלות כדי שלא יהיו נוזלים). ולהניח בצד..
2
לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים, להוסיף 6 פטריות טריות, 3 שיני שום קצוצים גם, להוסיף את הפרגיות ולתבל ברוטב סוייה, רוטב צ'ילי, כפית דבש, פלפל שחור ומעט מלח. .
3
להוסיף 400 גרם ספגטי עבה (אפשר כל נודלס שרוצים) שבושל לפי הוראות אריזה, לערבב טוב ולהגיש..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים