לןגן

ספגטי עם פרגיות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 12/08/2018 | 22:37
ספגטי עם פרגיות

תקציר המתכון: ספגטי מטריף עם בצל ירוק,פטריות ופרגיות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת לטגן רצועות פרגיות (בשתי נגלות כדי שלא יהיו נוזלים). ולהניח בצד.

  2. לטגן 2 בצלים חתוכים לרצועות, 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים, להוסיף 6 פטריות טריות, 3 שיני שום קצוצים גם, להוסיף את הפרגיות ולתבל ברוטב סוייה, רוטב צ'ילי, כפית דבש, פלפל שחור ומעט מלח.

  3. להוסיף 400 גרם ספגטי עבה (אפשר כל נודלס שרוצים) שבושל לפי הוראות אריזה, לערבב טוב ולהגיש.