ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילת פסטה איטלקיות של 500 גרם (טליאטלה)
-
-
-
-
-
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מבשלים את הפסטה במים ושותפים ומסננים.
-
2
2) מחזירים לסיר ושופכים את החלב שמנת לבישול ואבקת פטריות מערבבים ומכניסים את הגבינה מבשלים תוך כדי ערבוב עד להמסת הגבינה.
-
3
3) מטגנים את הבטטה בשמן עמוק ושמים על נייר סופג.
-
4
שמים בצלחת ספגטי ומפזרים קוביות בטטה ואי אפשר להגיש.
1
1) מבשלים את הפסטה במים ושותפים ומסננים.
2
2) מחזירים לסיר ושופכים את החלב שמנת לבישול ואבקת פטריות מערבבים ומכניסים את הגבינה מבשלים תוך כדי ערבוב עד להמסת הגבינה.
3
3) מטגנים את הבטטה בשמן עמוק ושמים על נייר סופג.
4
שמים בצלחת ספגטי ומפזרים קוביות בטטה ואי אפשר להגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים