לןגן

פסטה איטלקית ברוטב שמנת מוגש עם קוביות בטטה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/08/2018 | 06:27
פסטה איטלקית ברוטב שמנת מוגש עם קוביות בטטה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את הפסטה במים ושותפים ומסננים

  2. 2) מחזירים לסיר ושופכים את החלב שמנת לבישול ואבקת פטריות מערבבים ומכניסים את הגבינה מבשלים תוך כדי ערבוב עד להמסת הגבינה

  3. 3) מטגנים את הבטטה בשמן עמוק ושמים על נייר סופג

  4. שמים בצלחת ספגטי ומפזרים קוביות בטטה ואי אפשר להגיש