רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כפית אבקת מרק עוף, מעט שמן זית.
אופן ההכנה
1
להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן עם מעט מלח, שמן וקורט כורכום..
2
במחבת לטגן את השום, הקישואים, הגזר והעגבניות שרי במשך 5 דקות יחד עם התבלינים ולאחר מכן להוסיף את הפסטה המוכנה. להניח לפסטה להתבשל יחד עם הירקות כ-5 דקות נוספות ולערבב מדיי פעם. להגיש חם ובתאבון..
1
להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן עם מעט מלח, שמן וקורט כורכום..
2
במחבת לטגן את השום, הקישואים, הגזר והעגבניות שרי במשך 5 דקות יחד עם התבלינים ולאחר מכן להוסיף את הפסטה המוכנה. להניח לפסטה להתבשל יחד עם הירקות כ-5 דקות נוספות ולערבב מדיי פעם. להגיש חם ובתאבון..