הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרתיחים 500 ג' פסטה מסננים ומניחים בצד..
במקביל, בסיר שמים 50' ג' חמאה. ממיסים אותה על אש קטנה וכשהיא מומסת מעלים את האש ומכניסים בצל קצוץ לטיגון עד הזהבה. מוסיפים סלסלת פטריות טריות חתוכות וממשיכים לטגן. מוסיפים יין לבן ומאדים מעט את הכל. לאחר אידוי של כמה דקות מוסיפים 1 שמנת מתוקה ו2 כוסות חלב לפי כוס חד פעמי. מערבבים כל העת ונותנים לרוטב לרתוח. בינתיים לוקחים מעט חלב בכוס החד פעמית. מוסיפים קורט אבקת מרק עוף, קורט פלפל שחור גרוס, חופן נדיב של אבקת מרק פטריות, כפית סוכר, כפית וקצת אגוז מוסקט, מעט מלח מערבבים וכשהרוטב עומד לגלוש מוסיפים את על התבלינים ומורידים את האש. נותנים לרוטב להסמיך. שופכים על הפסטה. מבשלים מעט מעט ביחד ומגישים. בתיאבון :-).