לןגן

פסטה אלפרדו

מאת: לאה לוי, פורסם: 05/07/2018 | 13:11
פסטה אלפרדו

תקציר המתכון: רוטב נשגע...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים 500 ג' פסטה מסננים ומניחים בצד.

  2. במקביל, בסיר שמים 50' ג' חמאה. ממיסים אותה על אש קטנה וכשהיא מומסת מעלים את האש ומכניסים בצל קצוץ לטיגון עד הזהבה. מוסיפים סלסלת פטריות טריות חתוכות וממשיכים לטגן. מוסיפים יין לבן ומאדים מעט את הכל. לאחר אידוי של כמה דקות מוסיפים 1 שמנת מתוקה ו2 כוסות חלב לפי כוס חד פעמי. מערבבים כל העת ונותנים לרוטב לרתוח. בינתיים לוקחים מעט חלב בכוס החד פעמית. מוסיפים קורט אבקת מרק עוף, קורט פלפל שחור גרוס, חופן נדיב של אבקת מרק פטריות, כפית סוכר, כפית וקצת אגוז מוסקט, מעט מלח מערבבים וכשהרוטב עומד לגלוש מוסיפים את על התבלינים ומורידים את האש. נותנים לרוטב להסמיך. שופכים על הפסטה. מבשלים מעט מעט ביחד ומגישים. בתיאבון :-)