הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכניסים לסיר את הכנפיים עם מים מרתיחים כעשר דק מוציאים את הכנפיים שופכים את הנוזלים וממלאים מחדש מים ומוסיפים את הבצל הכנפיים שמן מלח פלפל ומביאים להרתחה מבשלים כשעה מוציאים את הבצל ומקררים במקרר.
מפרקים את הכנפיים ללא עור ועצמות מחזירים לסיר מרתיחים ובודקים טעמים.
מוסיפים את חב'האיטריות כך שהמיים יהיו כסנטימטר מעל ומערבבים מידי פעם עד שהאטריות מוכנות וספגו את רוב הנוזלים.
מוסיפים קצת שמן.
מערבבים מכסים.
ונותנים לסיר לנוח כעשר דק' .