הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפסטה טעימה וחלבית שכווווווולם אוהבים, מתאימה כתוספת לכל ארוחה חלבית
מבשלים את הפסטה במים לפי ההוראות של היצרן, מרתיחים את המים ומבשלים בתוכם את הפסטה כ-6 דקות עד למצב של אלדנטה (שהפסטה בעצם נהיית מעין חצי רכה ומעט קרנצ'ית). שמים במסננת ומסננים היטב מהמים, מחזירים לסיר..
בתוך סיר קטן נוסף שמים את השמנת, 50 גרם חמאה והתבלינים ומביאים לרתיחה, מערבבים מידי פעם..
במחבת ממסים את 50 גרם החמאה הנותרים ומטגנים בהם את הפטריות החתוכות, טיגון קל ומהיר של כדקה עד שתיים. מוסיפים את הפטריות לשמנת שבסיר ומערבבים..
יוצקים את רוטב השמנת על הפסטה ומערבבים, מגישים חם. יאמי כמה טעים....