ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 חבילה ספגטי מבושל ומסונן עפ"י הוראות היצרן (השאירו בצד חצי כוס מי מיי הפסטה שבושלה).
-
-
2 חבילות רסק עגבניות קטנות מעורבבות עם רבע כוס מים.
-
-
-
1 קופסת שמנת עם פטריות 9% (חברת יטבתה, ראו תמונה) או 1 קופסת שמנת לבישול או 1 קופסה שמנת מתוקה להקצפה (מה שאוהבים).
-
חצי כוס מי מיי הבישול של הפסטה שבושלה.
-
3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן, מסוננות היטב ומפוררות.
-
-
-
-
1/2 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף, אפשר לוותר).
אופן ההכנה
-
1
על להבה בינונית לשים סיר עם השמן והרסק עגבניות שיני השום עם המים ולערבב קלות.
-
2
להוסיף את השמנת המתוקה, שמנת פטריות או שמנת לבישול + חצי כוס מי מיי הפסטה שבושלה ומערבבים לעוד דקה נוספת.
-
3
מוסיפים את הטונה, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ומבשלים לעוד 3-4 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך.
-
4
מוסיפים את הפסטה שבושלה לרוטב ומערבבים היטב, זה הזמן לטעום את הפסטה ולשפר טעמים.
-
5
מגישים מיד.
-
6
טיפ: יש לבשל את תבשיל הספגטונה רק על להבה בינונית.
-
7
כדאי ממליצה לעשות את הספגטונה כולם אוהבים .
-
8
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
על להבה בינונית לשים סיר עם השמן והרסק עגבניות שיני השום עם המים ולערבב קלות.
2
להוסיף את השמנת המתוקה, שמנת פטריות או שמנת לבישול + חצי כוס מי מיי הפסטה שבושלה ומערבבים לעוד דקה נוספת.
3
מוסיפים את הטונה, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ומבשלים לעוד 3-4 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך.
4
מוסיפים את הפסטה שבושלה לרוטב ומערבבים היטב, זה הזמן לטעום את הפסטה ולשפר טעמים.
5
מגישים מיד.
6
טיפ: יש לבשל את תבשיל הספגטונה רק על להבה בינונית.
7
כדאי ממליצה לעשות את הספגטונה כולם אוהבים .
8
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים