לןגן

ספגטי מוקרם עם טונה (ספגטונה) של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 21/11/2017 | 20:44
ספגטי מוקרם עם טונה (ספגטונה) של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמיזזז! ספגטונה ככה קוראים לספגטי המוקרם עם הטונה אצלינו במישפוחה, הרוטב הסמיך והעשיר עם הטונה שילוב נהדר וטעים, סיפוק נהדר לאוהבי הפחממות ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על להבה בינונית לשים סיר עם השמן והרסק עגבניות עם המים ולערבב קלות

  2. להוסיף את שיני השום, השמנת מתוקה, שמנת פטריות או שמנת לבישול + חצי כוס מי מיי הפסטה שבושלה ומערבבים לעוד דקה נוספת

  3. מוסיפים את הטונה, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומבשלים לעוד 4-5 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך

  4. מוסיפים את הפסטה שבושלה לרוטב ומערבבים היטב. זה הזמן לטעום את הפסטה ולשפר טעמים

  5. מגישים מיד

  6. טיפ: יש לבשל את תבשיל הספגטונה רק על להבה בינונית

  7. כדאי ממליצה לעשות את הספגטונה כולם אוהבים

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה