תקציר המתכון: יאמיזזז! ספגטונה ככה קוראים לספגטי המוקרם עם הטונה אצלינו במישפוחה, הרוטב הסמיך והעשיר עם הטונה שילוב נהדר וטעים, סיפוק נהדר לאוהבי הפחממות ופתרון מהיר וטעים לארוחת ערב.
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
על להבה בינונית לשים סיר עם השמן והרסק עגבניות שיני השום עם המים ולערבב קלות
להוסיף את השמנת המתוקה, שמנת פטריות או שמנת לבישול + חצי כוס מי מיי הפסטה שבושלה ומערבבים לעוד דקה נוספת
מוסיפים את הטונה, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה, מתבלים בפפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ומבשלים לעוד 3-4 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך
מוסיפים את הפסטה שבושלה לרוטב ומערבבים היטב, זה הזמן לטעום את הפסטה ולשפר טעמים
מגישים מיד
טיפ: יש לבשל את תבשיל הספגטונה רק על להבה בינונית
כדאי ממליצה לעשות את הספגטונה כולם אוהבים
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה