אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

1,313
צפיות

ספגטי אליו-אוליו פיקנטי איטלקי בשום ועשבי תיבול

המתכון של
ספגטי אליו-אוליו פיקנטי איטלקי בשום ועשבי תיבול

כמה פשוט ככה טעים.... ספגטי פיקנטי וטעים, שלדעתי, מתאים כתוספת למנה עם שפע של רוטב, או לצד סלט עסיסי, כמנה צמחונית

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1. הפסטה ל-4-6 מנות
  • 500 גרם ספגטי
  • 2. המצרכים לתיבול פיקנטי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 7 שיני שום גדולות פרוסות דק
  • קורט פלפל שאטה גרוס
  • 1 כפית אורגנו יבש / עלים טריים קצוצים דק
  • 1 כפית טימין יבש / עלים טריים קצוצים דק
  • 1/3 כוס מנוזלי הבישול
  • 3. לעיטור המנה
  • שפע עלי ריחן
  • גבינת פרמזן מגוררת / פטה או בולגרית מפוררות
אופן ההכנה
  • 1

    התיבול הפיקנטי - לטגן קלות במחבת את מצרכי התיבול מבלי לחרוך את השום.


  • 2

    הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהשאיר 1/3 כוס ממי הבישול.


  • 3

    להוסיף לספגטי את התיבול ושליש כוס ממי הבישול ולערבב.


  • 4

    לצלחת את המנה לצורת קן גבוה - ראו סרטון הדגמה https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4.


  • 5

    עיטור המנה - גבינה מגוררת / מפוררת ועלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק .


  • 6

    הקפאה - ניתן להקפיא ללא הגבינה ועלי הריחן ולחמם במיקרוגל.


1

התיבול הפיקנטי - לטגן קלות במחבת את מצרכי התיבול מבלי לחרוך את השום.


2

הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהשאיר 1/3 כוס ממי הבישול.


3

להוסיף לספגטי את התיבול ושליש כוס ממי הבישול ולערבב.


4

לצלחת את המנה לצורת קן גבוה - ראו סרטון הדגמה https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4.


5

עיטור המנה - גבינה מגוררת / מפוררת ועלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק .


6

הקפאה - ניתן להקפיא ללא הגבינה ועלי הריחן ולחמם במיקרוגל.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים