לןגן

ספגטי אליו-אוליו פיקנטי איטלקי בשום ועשבי תיבול

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 11/11/2017 | 09:21
ספגטי אליו-אוליו פיקנטי איטלקי בשום ועשבי תיבול

תקציר המתכון: כמה פשוט ככה טעים.... ספגטי פיקנטי וטעים, שלדעתי, מתאים כתוספת למנה עם שפע של רוטב, או לצד סלט עסיסי, כמנה צמחונית

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

1. הפסטה ל-4-6 מנות

2. המצרכים לתיבול פיקנטי

3. לעיטור המנה

אופן הכנה

  1. התיבול הפיקנטי - לטגן קלות במחבת את מצרכי התיבול מבלי לחרוך את השום

  2. הפסטה - לבשל לדרגת אל-דנטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולהשאיר 1/3 כוס ממי הבישול

  3. להוסיף לספגטי את התיבול ושליש כוס ממי הבישול ולערבב

  4. לצלחת את המנה לצורת קן גבוה - ראו סרטון הדגמה https://www.youtube.com/watch?v=kTNTH5G5DN4

  5. עיטור המנה - גבינה מגוררת / מפוררת ועלי ריחן שלמים או מגולגלים וגזורים דק

  6. הקפאה - ניתן להקפיא ללא הגבינה ועלי הריחן ולחמם במיקרוגל