הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת המתכון בזה אני מכינה כאשר אני רוצה לתת לילדים ארוחה שהם ממש אוההים אבל בלי כל הקלוריות של השמנת..וגם אין צורך בתנור אז הכל זריז
מכינים את הפסטה לפי ההוראות..
בסיר נפרד מטגנים את הבצל עם הפטריות המלח והפלפל..
מוסיפים את החלב מרתיחים ומנמיכים לבישול עשר דקות.מוסיפים את חתיכות הגבננה ומערבבים..
שוטפים את הפסטה ומסננים..
שופכים מעל את הרוטב וזוללים..