לןגן

פסטה מוקרמת עם פטריות

מאת: רות מזרחי, פורסם: 14/09/2017 | 04:33
פסטה מוקרמת עם פטריות

תקציר המתכון: את המתכון בזה אני מכינה כאשר אני רוצה לתת לילדים ארוחה שהם ממש אוההים אבל בלי כל הקלוריות של השמנת..וגם אין צורך בתנור אז הכל זריז

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות.

  2. בסיר נפרד מטגנים את הבצל עם הפטריות המלח והפלפל.

  3. מוסיפים את החלב מרתיחים ומנמיכים לבישול עשר דקות.מוסיפים את חתיכות הגבננה ומערבבים.

  4. שוטפים את הפסטה ומסננים.

  5. שופכים מעל את הרוטב וזוללים.