ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
גבינת אמנטל מגורדת / צהובה
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפסטה : מבשלים עם מעט שמן זית ומלח, וכשזה מוכן, לשמור בצד.
-
2
לברוקולי : לבשל. לטגן מעט בחמאה. להוסיף את השמנת והגבינה. לערבב את התערובת עם הפסטה. לסדר בצלחת ולפזר פרמג'ן מעל (אפשרי להכניס לתנור - תמונה בהמשך).
1
לפסטה : מבשלים עם מעט שמן זית ומלח, וכשזה מוכן, לשמור בצד.
2
לברוקולי : לבשל. לטגן מעט בחמאה. להוסיף את השמנת והגבינה. לערבב את התערובת עם הפסטה. לסדר בצלחת ולפזר פרמג'ן מעל (אפשרי להכניס לתנור - תמונה בהמשך).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים