לןגן

פסטה ברוטב שמנת, ברוקולי ופרמג'ן

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 14/09/2017 | 01:31
פסטה ברוטב שמנת, ברוקולי ופרמג'ן

תקציר המתכון: קל, מהיר וטעים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפסטה : מבשלים עם מעט שמן זית ומלח, וכשזה מוכן, לשמור בצד

  2. לברוקולי : לבשל. לטגן מעט בחמאה. להוסיף את השמנת והגבינה. לערבב את התערובת עם הפסטה. לסדר בצלחת ולפזר פרמג'ן מעל (אפשרי להכניס לתנור - תמונה בהמשך)