מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמהת לבישול והחלב..
5
מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה..
6
מבשלים את הפסטה במים חמים עד לריכוך..
7
מסננים ומעבירים לתבנית אפיה..
8
מפזרים קצת פרמזן וגבינה צהובה, יוצקים מהרוטב בנדיבות,הפסטה אוהבת הרבה רוטב, מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה..
2
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..
3
מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב..
4
מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמהת לבישול והחלב..
5
מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה..
6
מבשלים את הפסטה במים חמים עד לריכוך..
7
מסננים ומעבירים לתבנית אפיה..
8
מפזרים קצת פרמזן וגבינה צהובה, יוצקים מהרוטב בנדיבות,הפסטה אוהבת הרבה רוטב, מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות ואופים עד להזהבה..