לןגן

פטוצ'יני ברוטב שמנת פטריות

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 21/03/2017 | 18:42
פטוצ'יני ברוטב שמנת פטריות

תקציר המתכון: כזה מוקרם עוד לא אכלתן😘 פטוצ'יני ברוטב שמנת פטריות עשיר וטעים ברמות😍😍😍

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לרוטב שמנת פטריות

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עם כף שמן עד להזהבה.

  2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.

  3. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את גבינת הפרמזן,מערבבים ומיד מוסיפים את השמנת מתוקה,שמהת לבישול והחלב.

  5. מערבבים מידיי פעם עד להסמכה קלה.

  6. מבשלים את הפסטה במים חמים עד לריכוך.

  7. מסננים ומעבירים לתבנית אפיה.

  8. מפזרים קצת פרמזן וגבינה צהובה, יוצקים מהרוטב בנדיבות,הפסטה אוהבת הרבה רוטב, מפזרים מעל גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180-200 מעלות  ואופים עד להזהבה.

  9. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤