לבולונז: נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף גזר מגורד 1, ו-3 גבעולי סלרי לעוד כ-10 דק, נוסיף קילו בשר טחון ונמעך כמו פירה שהוא מתפורר לגרגרים ומשנה את צבעו.
❣סיון מלול❣
נוסיף צנצנת של רוטב פסטה לבולונז אני משתמשת בשל אוסם אבל לא היה לכן בסירטון מוצג לכם רוטב אחר... נוסיף כף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות,אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ובערך כף שטוחה של סוכר נתחיל למזוג מים רותחים לסיר תוך ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך וללא גושים נבשל כ 30-40 דק'
את הפסטה נכין לפי הוראות היצרן נסדר את הרוטב למעלה ובתיאבון😘
אופן ההכנה
1
בוקררר... ממשיכים במסע מהמטבח האישי שלי....
2
מצרפת לכם מתכון לספגטי בולונז..
3
כולל סירטון...שיהיה בהצלחה💟.
4
לבולונז: נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף גזר מגורד 1, ו-3 גבעולי סלרי לעוד כ-10 דק, נוסיף קילו בשר טחון ונמעך כמו פירה שהוא מתפורר לגרגרים ומשנה את צבעו..
5
❣סיון מלול❣.
6
נוסיף צנצנת של רוטב פסטה לבולונז אני משתמשת בשל אוסם אבל לא היה לכן בסירטון מוצג לכם רוטב אחר... נוסיף כף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות,אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ובערך כף שטוחה של סוכר נתחיל למזוג מים רותחים לסיר תוך ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך וללא גושים נבשל כ 30-40 דק'.
7
את הפסטה נכין לפי הוראות היצרן נסדר את הרוטב למעלה ובתיאבון😘.
1
בוקררר... ממשיכים במסע מהמטבח האישי שלי....
2
מצרפת לכם מתכון לספגטי בולונז..
3
כולל סירטון...שיהיה בהצלחה💟.
4
לבולונז: נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף גזר מגורד 1, ו-3 גבעולי סלרי לעוד כ-10 דק, נוסיף קילו בשר טחון ונמעך כמו פירה שהוא מתפורר לגרגרים ומשנה את צבעו..
5
❣סיון מלול❣.
6
נוסיף צנצנת של רוטב פסטה לבולונז אני משתמשת בשל אוסם אבל לא היה לכן בסירטון מוצג לכם רוטב אחר... נוסיף כף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות,אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ובערך כף שטוחה של סוכר נתחיל למזוג מים רותחים לסיר תוך ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך וללא גושים נבשל כ 30-40 דק'.
7
את הפסטה נכין לפי הוראות היצרן נסדר את הרוטב למעלה ובתיאבון😘.