לןגן

ספגטי בולונז

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 22/02/2017 | 12:00
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: ספגטי בולונז שאין אבל אין דברים כאללההה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקררר... ממשיכים במסע מהמטבח האישי שלי...

  2. מצרפת לכם מתכון לספגטי בולונז.

  3. כולל סירטון...שיהיה בהצלחה💟

  4. לבולונז: נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף גזר מגורד 1, ו-3 גבעולי סלרי לעוד כ-10 דק, נוסיף קילו בשר טחון ונמעך כמו פירה שהוא מתפורר לגרגרים ומשנה את צבעו.

  5. ❣סיון מלול❣

  6. נוסיף צנצנת של רוטב פסטה לבולונז אני משתמשת בשל אוסם אבל לא היה לכן בסירטון מוצג לכם רוטב אחר... נוסיף כף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות,אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ובערך כף שטוחה של סוכר נתחיל למזוג מים רותחים לסיר תוך ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך וללא גושים נבשל כ 30-40 דק'

  7. את הפסטה נכין לפי הוראות היצרן נסדר את הרוטב למעלה ובתיאבון😘