רוטב אדום : 200 גר' רוטב ברילה עם בזיליקום או רוטב עגבניות לפסטה עם פסטו, 2 כפות קטשופ, 2 כפות שמן זית, חצי כפית אורגנו יבש, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כוס מים חמים.
200 גר' גבינה מגוררת פיקורינו או טל עמק.
אופן ההכנה
1
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן במים עם מלח ומעט שמן. לסנן את הפסטה..
2
לשמן תבנית פיירקס בגודל 20*30 , לשפוך את הפסטה וליישר..
3
לערבב את 2 גביעי הקוט'ג עם 2 הביצים ולשפוך מעל לפסטה..
4
להכין את הרוטב האדום מכל המרכיבים ולשפוך על תערובת הקוט'ג..
5
מעל לשפוך את הגבינה המגוררת..
6
לאפות בחום 180 מעלות, בין 1/2 שעה עד 3/4 שעה ..
1
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן במים עם מלח ומעט שמן. לסנן את הפסטה..
2
לשמן תבנית פיירקס בגודל 20*30 , לשפוך את הפסטה וליישר..
3
לערבב את 2 גביעי הקוט'ג עם 2 הביצים ולשפוך מעל לפסטה..
4
להכין את הרוטב האדום מכל המרכיבים ולשפוך על תערובת הקוט'ג..