תקציר המתכון: מתכון קל להכנה וטעים מאוד. תודה לישראלה אזולאי על המתכון המעולה.
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן במים עם מלח ומעט שמן. לסנן את הפסטה.
לשמן תבנית פיירקס בגודל 20*30 , לשפוך את הפסטה וליישר.
לערבב את 2 גביעי הקוט'ג עם 2 הביצים ולשפוך מעל לפסטה.
להכין את הרוטב האדום מכל המרכיבים ולשפוך על תערובת הקוט'ג.
מעל לשפוך את הגבינה המגוררת.
לאפות בחום 180 מעלות, בין 1/2 שעה עד 3/4 שעה .