לןגן

לזניה ספגטי בטעם פיצה

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/02/2017 | 20:47
לזניה ספגטי בטעם פיצה

תקציר המתכון: מתכון קל להכנה וטעים מאוד. תודה לישראלה אזולאי על המתכון המעולה.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן במים עם מלח ומעט שמן. לסנן את הפסטה.

  2. לשמן תבנית פיירקס בגודל 20*30 , לשפוך את הפסטה וליישר.

  3. לערבב את 2 גביעי הקוט'ג עם 2 הביצים ולשפוך מעל לפסטה.

  4. להכין את הרוטב האדום מכל המרכיבים ולשפוך על תערובת הקוט'ג.

  5. מעל לשפוך את הגבינה המגוררת.

  6. לאפות בחום 180 מעלות, בין 1/2 שעה עד 3/4 שעה .