הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמה הסוד להכנת פסטה ברוטב עשיר וטעים כמו במסעדות?? במתכון הזה תגלו את הסוד...
ממלאים סיר במים (עד 3/4 גובה הסיר), מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-6 דקות עד לדרגת בישול "אלדנטה", מעבירים למסננת ומסננים היטב מכל המים..
שמים בסיר את כל המרכיבים לרוטב, מערבבים ומבשלים 3-4 דקות. מוסיפים לסיר את הפסטה ומערבבים..
*הסוד פה בעצם הוא הכמות הגדולה של רסק העגבניות והמים, זה מעשיר את הרוטב והפסטה יוצאת ממש טעימה, כמו במסעדות! בהצלחה ובאהבה תמיד מלילך:).