תקציר המתכון: מה הסוד להכנת פסטה ברוטב עשיר וטעים כמו במסעדות?? במתכון הזה תגלו את הסוד...
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ממלאים סיר במים (עד 3/4 גובה הסיר), מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-6 דקות עד לדרגת בישול "אלדנטה", מעבירים למסננת ומסננים היטב מכל המים.
שמים בסיר את כל המרכיבים לרוטב, מערבבים ומבשלים 3-4 דקות. מוסיפים לסיר את הפסטה ומערבבים.
*הסוד פה בעצם הוא הכמות הגדולה של רסק העגבניות והמים, זה מעשיר את הרוטב והפסטה יוצאת ממש טעימה, כמו במסעדות! בהצלחה ובאהבה תמיד מלילך:)