לןגן

פסטה ברוטב עגבניות (מסורתי)

מאת: לילך טייב, פורסם: 13/12/2016 | 23:54
פסטה ברוטב עגבניות (מסורתי)

תקציר המתכון: מה הסוד להכנת פסטה ברוטב עשיר וטעים כמו במסעדות?? במתכון הזה תגלו את הסוד...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים (עד 3/4 גובה הסיר), מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ-6 דקות עד לדרגת בישול "אלדנטה", מעבירים למסננת ומסננים היטב מכל המים.

  2. שמים בסיר את כל המרכיבים לרוטב, מערבבים ומבשלים 3-4 דקות. מוסיפים לסיר את הפסטה ומערבבים.

  3. *הסוד פה בעצם הוא הכמות הגדולה של רסק העגבניות והמים, זה מעשיר את הרוטב והפסטה יוצאת ממש טעימה, כמו במסעדות! בהצלחה ובאהבה תמיד מלילך:)