עם הרתיחה להוסיף את הפסטה לבשל חצי בישול..כ 20 דק.
3
בסיר סוטג'-שטוח להכין את הרוטב.
4
לטגן בצל להוסיף שום,ואת העגבניות .
5
להוסיף מים חמים כשהרוטב מבעבע להוסיף רסק ולהנמיך את האש..
6
להכין את הבשר ולמלא את הקונכיות..
7
להכניס לרוטב ולהוסיף מעט מים . שיכסו מעט....
8
לבשל במשך כשעה...
9
לשים לב שהפסטה תהיה מוכנה ואם חסר מים להוסיף. לתקן טעמים..ולהנות מפסטה מושלמת..תהנו הילה💛.להוספת החצילים לכדורי הבשר יש לטגן אותם כפרוסות דקות לפני כן. אם הפרוסה ארוכה מידי אפשרי לחצות לשניים.וללפף סביב כסור הבשר. .
1
להרתיח בסיר מים להוסיף מעט מלח.
2
עם הרתיחה להוסיף את הפסטה לבשל חצי בישול..כ 20 דק.
3
בסיר סוטג'-שטוח להכין את הרוטב.
4
לטגן בצל להוסיף שום,ואת העגבניות .
5
להוסיף מים חמים כשהרוטב מבעבע להוסיף רסק ולהנמיך את האש..
6
להכין את הבשר ולמלא את הקונכיות..
7
להכניס לרוטב ולהוסיף מעט מים . שיכסו מעט....
8
לבשל במשך כשעה...
9
לשים לב שהפסטה תהיה מוכנה ואם חסר מים להוסיף. לתקן טעמים..ולהנות מפסטה מושלמת..תהנו הילה💛.להוספת החצילים לכדורי הבשר יש לטגן אותם כפרוסות דקות לפני כן. אם הפרוסה ארוכה מידי אפשרי לחצות לשניים.וללפף סביב כסור הבשר. .