קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להרתיח בסיר מים להוסיף מעט מלח
עם הרתיחה להוסיף את הפסטה לבשל חצי בישול..כ 20 דק
בסיר סוטג'-שטוח להכין את הרוטב
לטגן בצל להוסיף שום,ואת העגבניות
להוסיף מים חמים כשהרוטב מבעבע להוסיף רסק ולהנמיך את האש.
להכין את הבשר ולמלא את הקונכיות.
להכניס לרוטב ולהוסיף מעט מים . שיכסו מעט...
לבשל במשך כשעה..
לשים לב שהפסטה תהיה מוכנה ואם חסר מים להוסיף. לתקן טעמים..ולהנות מפסטה מושלמת..תהנו הילה💛.להוספת החצילים לכדורי הבשר יש לטגן אותם כפרוסות דקות לפני כן. אם הפרוסה ארוכה מידי אפשרי לחצות לשניים.וללפף סביב כסור הבשר.