לןגן

פסטה קונכיות וכדורי בשר

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/12/2016 | 14:39
פסטה קונכיות וכדורי בשר

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח בסיר מים להוסיף מעט מלח

  2. עם הרתיחה להוסיף את הפסטה לבשל חצי בישול..כ 20 דק

  3. בסיר סוטג'-שטוח להכין את הרוטב

  4. לטגן בצל להוסיף שום,ואת העגבניות

  5. להוסיף מים חמים כשהרוטב מבעבע להוסיף רסק ולהנמיך את האש.

  6. להכין את הבשר ולמלא את הקונכיות.

  7. להכניס לרוטב ולהוסיף מעט מים . שיכסו מעט...

  8. לבשל במשך כשעה..

  9. לשים לב שהפסטה תהיה מוכנה ואם חסר מים להוסיף. לתקן טעמים..ולהנות מפסטה מושלמת..תהנו הילה💛.להוספת החצילים לכדורי הבשר יש לטגן אותם כפרוסות דקות לפני כן. אם הפרוסה ארוכה מידי אפשרי לחצות לשניים.וללפף סביב כסור הבשר.