הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרוב הריבות שלי מהירות ואפשר להכין מכל הפירות וחלק מהירקות
מבשלים את התפוזים שלמים בסיר מים עמוק .
כ -5 דקות,ומצננים מעט.
חותכים את התפוזים לקוביות.
מכניסים לסיר את התפוזים עם הסוכר וההל , ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים .
מנקים את הקצף שנוצר מידי פעם .
הריבה מוכנה כאשר היא מסמיכה . ניתן לבדוק על ידי טיפטוף, על משטח שיש קר ...בהצלחה..