לןגן

ריבת תפוזים עם קליפה

מאת: יעל , פורסם: 30/04/2016 | 19:18
ריבת תפוזים עם קליפה

תקציר המתכון: רוב הריבות שלי מהירות ואפשר להכין מכל הפירות וחלק מהירקות

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את התפוזים שלמים בסיר מים עמוק

  2. כ -5 דקות,ומצננים מעט

  3. חותכים את התפוזים לקוביות

  4. מכניסים לסיר את התפוזים עם הסוכר וההל , ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים

  5. מנקים את הקצף שנוצר מידי פעם

  6. הריבה מוכנה כאשר היא מסמיכה . ניתן לבדוק על ידי טיפטוף, על משטח שיש קר ...בהצלחה.