תקציר המתכון: רוב הריבות שלי מהירות ואפשר להכין מכל הפירות וחלק מהירקות
קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מבשלים את התפוזים שלמים בסיר מים עמוק
כ -5 דקות,ומצננים מעט
חותכים את התפוזים לקוביות
מכניסים לסיר את התפוזים עם הסוכר וההל , ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים
מנקים את הקצף שנוצר מידי פעם
הריבה מוכנה כאשר היא מסמיכה . ניתן לבדוק על ידי טיפטוף, על משטח שיש קר ...בהצלחה.