להכנת כדורים - טוחנים דק פתי בר, בקערה ממסים מחמאה, שוקולד מריר, מוסיפים פתי בר ומערבבים, משאירים חצי שעה להתייצבות, יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת קקאו, מחלקים כדור בכל כוס קינוח..
2
להכנת קרם קפוצי'נו - מקציפים קצפת צמחית, מים, אבקת מוס, תמצית קפוצינו, מעבירים לשקית זילוף צנתר קצפת, מזלפים בכוסות, מפזרים מעט קרוקט אגוזי לוז,מקשטים עם כדור טראפלס, אצבעות שוקולד הכנתי עם תבנית סיליקון...
3
באהבה, אתי ממן.
1
להכנת כדורים - טוחנים דק פתי בר, בקערה ממסים מחמאה, שוקולד מריר, מוסיפים פתי בר ומערבבים, משאירים חצי שעה להתייצבות, יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת קקאו, מחלקים כדור בכל כוס קינוח..
2
להכנת קרם קפוצי'נו - מקציפים קצפת צמחית, מים, אבקת מוס, תמצית קפוצינו, מעבירים לשקית זילוף צנתר קצפת, מזלפים בכוסות, מפזרים מעט קרוקט אגוזי לוז,מקשטים עם כדור טראפלס, אצבעות שוקולד הכנתי עם תבנית סיליקון...