אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,094
צפיות

מוס פיסטוק

המתכון של
מוס פיסטוק

עפ"י המתכון של אתי ממן אלופת הקינוחים

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • התערובת הספיקה ל- 6 כוסות בגודל שרואים בתמונה
  • 300 גר' שוקולד לבן
  • 2 וחצי מיכלים, שמנת להקצפה 38%
  • 2 כפות אבקת מוס בטעם פיסטוק
  • 6 טיפות תמצית בטעם פיסטוק
  • לקישוט מעט פיסטוקים קלויים בתנור ושבורים גס, או טחונים גס
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס במיקרוגל: 1.5 דקות 200 גר' שוקולד לבן ו- 1 שמנת להקצפה 38%.


  • 2

    להקציף לקצפת רכה (כמו יוגורט): 1 שמנת להקצפה 38% עם 2 כפות אבקת מוס.


  • 3

    לאחד את 2 התערובות, להוסיף 6 טיפות תמצית בטעם פיסטוק ומעבירים לכד.


  • 4

    יוצקים את התערובת לכוסות הגשה בגובה 3/4 מגובהן ומכניסים למקפיא למינימום 1/2 שעה.


  • 5

    מכינים גאנש שוקולד לבן - ממיסים במיקרוגל כ- 1.5 דקות 100 גר' שוקולד לבן עם 125 גר' שמנת להקצפה 38%.


  • 6

    אם המוסים במקפיא מוכנים יוצקים על המוס הקפוא שכבה דקה מגאנש השוקולד הלבן ומעל לפזר את הפיסטוקים השבורים גס.


  • 7

    מקפיאים את המוסים להתייצבות. כשעה לפני ההגשה, מעבירים את המוסים מהמקפיא למקרר.


1

להמיס במיקרוגל: 1.5 דקות 200 גר' שוקולד לבן ו- 1 שמנת להקצפה 38%.


2

להקציף לקצפת רכה (כמו יוגורט): 1 שמנת להקצפה 38% עם 2 כפות אבקת מוס.


3

לאחד את 2 התערובות, להוסיף 6 טיפות תמצית בטעם פיסטוק ומעבירים לכד.


4

יוצקים את התערובת לכוסות הגשה בגובה 3/4 מגובהן ומכניסים למקפיא למינימום 1/2 שעה.


5

מכינים גאנש שוקולד לבן - ממיסים במיקרוגל כ- 1.5 דקות 100 גר' שוקולד לבן עם 125 גר' שמנת להקצפה 38%.


6

אם המוסים במקפיא מוכנים יוצקים על המוס הקפוא שכבה דקה מגאנש השוקולד הלבן ומעל לפזר את הפיסטוקים השבורים גס.


7

מקפיאים את המוסים להתייצבות. כשעה לפני ההגשה, מעבירים את המוסים מהמקפיא למקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים