לקישוט: שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם
אופן ההכנה
1
הכנת התחתית:.
2
מפרידים את שערות הקדאיף, מערבבים יחד עם אבקת הסוכר והחמאה, מסדרים בתבניות סיליקון ומהדקים בצדדים. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ8 דקות (להיות ערניים שלא ישרף) .
3
הכנת הקרם:.
4
מערבבים את המסקרפונה ידנית עד להתרככות ומכניסים למיקסר יחד עם השמנות עד להתייצבות ומכניסים לקירור כ10 דקות..
5
הרכבת הקינוח:.
6
שכבה ראשונה - תחתיות קדאיף.
7
שכבה שניה - מזלפים בנדיבות קרם מסקרפונה.
8
ולקישוט- שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם.
9
.
1
הכנת התחתית:.
2
מפרידים את שערות הקדאיף, מערבבים יחד עם אבקת הסוכר והחמאה, מסדרים בתבניות סיליקון ומהדקים בצדדים. מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות לכ8 דקות (להיות ערניים שלא ישרף) .
3
הכנת הקרם:.
4
מערבבים את המסקרפונה ידנית עד להתרככות ומכניסים למיקסר יחד עם השמנות עד להתייצבות ומכניסים לקירור כ10 דקות..
5
הרכבת הקינוח:.
6
שכבה ראשונה - תחתיות קדאיף.
7
שכבה שניה - מזלפים בנדיבות קרם מסקרפונה.
8
ולקישוט- שוקולדים/רימון/מחית פרי לזיגוג/גנאש שוקולד לזיגוג על הקרם.