ספר מתכוני קינוחי כוסות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 שמנת מתוקה להקצפה/ צמחית
אופן ההכנה
-
1
להמיס בבן מארי את השוקולד.
-
2
להפריד חלמונים וחלבונים .
-
3
להוסיף 4 חלמונים לשוקולד המומס.
-
4
ולערבב לתערובת.
-
5
להקציף חלבונים .
-
6
להוסיף בתנועות קיפול את החלבון המוקצף לתערובת השוקולד.
-
7
להקציף שמנת מתוקה/צמחית.
-
8
להוסיף בתנועות קיפול את הקצפת לתערובת השוקולד.
-
9
למזוג 2/3 כוס.
-
10
ניתן להוסיף עוגיות מפוררות בתחתית או להוסיף מעל המוס שוקולד לבן או קוקוס או כל קישוט אחר.
1
להמיס בבן מארי את השוקולד.
2
להפריד חלמונים וחלבונים .
3
להוסיף 4 חלמונים לשוקולד המומס.
4
ולערבב לתערובת.
5
להקציף חלבונים .
6
להוסיף בתנועות קיפול את החלבון המוקצף לתערובת השוקולד.
7
להקציף שמנת מתוקה/צמחית.
8
להוסיף בתנועות קיפול את הקצפת לתערובת השוקולד.
9
למזוג 2/3 כוס.
10
ניתן להוסיף עוגיות מפוררות בתחתית או להוסיף מעל המוס שוקולד לבן או קוקוס או כל קישוט אחר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים