ספר מתכוני קינוחי כוסות
- קטגוריהקינוחי כוסות
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת עמידה.
-
2
מפוררים את עוגיות האוראו לחתיכות קטנות..
-
3
מחלקים את הפירורים לכוסות (מחצית הכמות, משאירים לשכבה השנייה).
-
4
מזלפים קצפת עד גובה מחצית הכוסות.
-
5
מחלקים את הפירורים שנשארו לשכבה שנייה.
-
6
מזלפים קצפת מעל השכבה השנייה עד כמעט סוף הכוס.
-
7
הכנת גנאש:
מרתיחים את השמנת המתוקה ולאחר הרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים עד שמקבלים גנאש אחיד.
מניחים לגנאש להתקרר ולהתקשות מעט..
-
8
בעזרת כפית או שקית זילוף, מקשטים עם גנאש שוקולד מעל..
-
9
על מנת לשמור על טריות מומלץ לרכוש כוסות עם מכסה ולסגור אותן אחת אחת..
1
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת עמידה.
2
מפוררים את עוגיות האוראו לחתיכות קטנות..
3
מחלקים את הפירורים לכוסות (מחצית הכמות, משאירים לשכבה השנייה).
4
מזלפים קצפת עד גובה מחצית הכוסות.
5
מחלקים את הפירורים שנשארו לשכבה שנייה.
6
מזלפים קצפת מעל השכבה השנייה עד כמעט סוף הכוס.
7
הכנת גנאש:
מרתיחים את השמנת המתוקה ולאחר הרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים את השוקולד.
מערבבים עד שמקבלים גנאש אחיד.
מניחים לגנאש להתקרר ולהתקשות מעט..
8
בעזרת כפית או שקית זילוף, מקשטים עם גנאש שוקולד מעל..
9
על מנת לשמור על טריות מומלץ לרכוש כוסות עם מכסה ולסגור אותן אחת אחת..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים