לטחון שרוול של ביסקוטים לטעמכן במעבד מזון , להמיס חמאה במיקרו לערבב יחד עם תערובת הביסקוטים הטחונים , לפזר מעט מלח, בכל כוס להניח כפית גדושה לסדר עם האצבע או עם קיסם , להמיס במיקרו ממרח לוטוס קראנץ , לשפוך שכבה דקה מעט שכבת פירורי הביסקוטים להכניס להקפאה לכמה דקוצ ..
2
למוס -.
3
לערבב בקערה יחד את היוגורט עם מחית הוניל וקרם הפטיסייר לתערובת אחידה אני השתמשתי בלקקן ..
4
להקציף במיקסר את השמנת להקצפה מספר דקות להוסיף את האינסטנט פודינג . .
5
עד שמתקבלת תערובת נפוחה , לערבב יחד את התערובות. לשפוך מעל שכבת הקראנץ להקפיא ללילה..
6
להמיס ממרח לוטוס במיקרו , לשפוך שכבה דקה מאוד מעל המוס. להכניס חזרה להקפאה לפזר מעט קישוט זהב , לאחסן במקפיא ❤️.
1
לטחון שרוול של ביסקוטים לטעמכן במעבד מזון , להמיס חמאה במיקרו לערבב יחד עם תערובת הביסקוטים הטחונים , לפזר מעט מלח, בכל כוס להניח כפית גדושה לסדר עם האצבע או עם קיסם , להמיס במיקרו ממרח לוטוס קראנץ , לשפוך שכבה דקה מעט שכבת פירורי הביסקוטים להכניס להקפאה לכמה דקוצ ..
2
למוס -.
3
לערבב בקערה יחד את היוגורט עם מחית הוניל וקרם הפטיסייר לתערובת אחידה אני השתמשתי בלקקן ..
4
להקציף במיקסר את השמנת להקצפה מספר דקות להוסיף את האינסטנט פודינג . .
5
עד שמתקבלת תערובת נפוחה , לערבב יחד את התערובות. לשפוך מעל שכבת הקראנץ להקפיא ללילה..
6
להמיס ממרח לוטוס במיקרו , לשפוך שכבה דקה מאוד מעל המוס. להכניס חזרה להקפאה לפזר מעט קישוט זהב , לאחסן במקפיא ❤️.