לןגן

מוס לוטוס ויוגורט

מאת: מרי קוגן, פורסם: 24/03/2018 | 12:10
מוס לוטוס ויוגורט

תקציר המתכון: שילוב טעים של חמוץ ומתוק🤗

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון שרוול של ביסקוטים לטעמכן במעבד מזון , להמיס חמאה במיקרו לערבב יחד עם תערובת הביסקוטים הטחונים , לפזר מעט מלח, בכל כוס להניח כפית גדושה לסדר עם האצבע או עם קיסם , להמיס במיקרו ממרח לוטוס קראנץ , לשפוך שכבה דקה מעט שכבת פירורי הביסקוטים להכניס להקפאה לכמה דקוצ .

  2. למוס -

  3. לערבב בקערה יחד את היוגורט עם מחית הוניל וקרם הפטיסייר לתערובת אחידה אני השתמשתי בלקקן .

  4. להקציף במיקסר את השמנת להקצפה מספר דקות להוסיף את האינסטנט פודינג .

  5. עד שמתקבלת תערובת נפוחה , לערבב יחד את התערובות. לשפוך מעל שכבת הקראנץ להקפיא ללילה.

  6. להמיס ממרח לוטוס במיקרו , לשפוך שכבה דקה מאוד מעל המוס. להכניס חזרה להקפאה לפזר מעט קישוט זהב , לאחסן במקפיא ❤️