תקציר המתכון: שילוב טעים של חמוץ ומתוק🤗
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לטחון שרוול של ביסקוטים לטעמכן במעבד מזון , להמיס חמאה במיקרו לערבב יחד עם תערובת הביסקוטים הטחונים , לפזר מעט מלח, בכל כוס להניח כפית גדושה לסדר עם האצבע או עם קיסם , להמיס במיקרו ממרח לוטוס קראנץ , לשפוך שכבה דקה מעט שכבת פירורי הביסקוטים להכניס להקפאה לכמה דקוצ .
למוס -
לערבב בקערה יחד את היוגורט עם מחית הוניל וקרם הפטיסייר לתערובת אחידה אני השתמשתי בלקקן .
להקציף במיקסר את השמנת להקצפה מספר דקות להוסיף את האינסטנט פודינג .
עד שמתקבלת תערובת נפוחה , לערבב יחד את התערובות. לשפוך מעל שכבת הקראנץ להקפיא ללילה.
להמיס ממרח לוטוס במיקרו , לשפוך שכבה דקה מאוד מעל המוס. להכניס חזרה להקפאה לפזר מעט קישוט זהב , לאחסן במקפיא ❤️