אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,100
צפיות

מוס שוקולד ומוס פיסטוק

המתכון של
מוס שוקולד ומוס פיסטוק

מוס שוקולד ומוס פיסטוק

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 חבילה שוקולד לבן
  • 1 חבילה שוקולד בלגי 60%
  • 1 שקית אינסטנט שוקולד בלגי אסם
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 1 שקית תערובת בסקוויט שוקולד אסם
  • 100 גרם מחית פיסטוק
  • 1 חבילה שמנת מתוקה
  • 1 חופן ברס
  • 1 כפית נפאז
  • חצי כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס חמאה ולערבב עם תערובת הביסקויטים ולהוסיף לכוס גנאש שוקלד: להמיס את השוקולד עם 125מ"ל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט שוקולד 375 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר כוס חלב ולהקציף לתערובת יציבה להוסיף 3 כפות מהגנאש שוקולד לערובת ולערבב.ולזלף עד לגובה חצי כוס. להמיס שוקולד לבן במיקרוגל תוך כדי עירבוב . להקציף 200 גר שמנת מתוקה עם 50 גר שוקולד לבן מומס ו 100 גר מחית פיסטוק לתערובת יציבה. גנאש פיסטוק: לחמם על הגז את הפיסטוק עם שאר השמנת מתוקה להוסיף את הנפאז לערבב ולכבות את הגז . ולזלףאת התערובת פיסטוק לכוס ,לקרר שעה. לחמם כמה שניות את הגנאש שוקלד ואת הגנאש פיסטוק ולשפוך חצי מכל צד על הקינוח ולקרר. .


1

להמיס חמאה ולערבב עם תערובת הביסקויטים ולהוסיף לכוס גנאש שוקלד: להמיס את השוקולד עם 125מ"ל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט שוקולד 375 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר כוס חלב ולהקציף לתערובת יציבה להוסיף 3 כפות מהגנאש שוקולד לערובת ולערבב.ולזלף עד לגובה חצי כוס. להמיס שוקולד לבן במיקרוגל תוך כדי עירבוב . להקציף 200 גר שמנת מתוקה עם 50 גר שוקולד לבן מומס ו 100 גר מחית פיסטוק לתערובת יציבה. גנאש פיסטוק: לחמם על הגז את הפיסטוק עם שאר השמנת מתוקה להוסיף את הנפאז לערבב ולכבות את הגז . ולזלףאת התערובת פיסטוק לכוס ,לקרר שעה. לחמם כמה שניות את הגנאש שוקלד ואת הגנאש פיסטוק ולשפוך חצי מכל צד על הקינוח ולקרר. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים