להמיס חמאה ולערבב עם תערובת הביסקויטים
ולהוסיף לכוס
גנאש שוקלד: להמיס את השוקולד עם 125מ"ל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב
להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט שוקולד 375 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר כוס חלב ולהקציף לתערובת יציבה להוסיף 3 כפות מהגנאש שוקולד לערובת ולערבב.ולזלף עד לגובה חצי כוס. להמיס שוקולד לבן במיקרוגל תוך כדי עירבוב . להקציף 200 גר שמנת מתוקה עם 50 גר שוקולד לבן מומס ו 100 גר מחית פיסטוק לתערובת יציבה.
גנאש פיסטוק: לחמם על הגז את הפיסטוק עם שאר השמנת מתוקה להוסיף את הנפאז לערבב ולכבות את הגז .
ולזלףאת התערובת פיסטוק לכוס ,לקרר שעה. לחמם כמה שניות את הגנאש שוקלד ואת הגנאש פיסטוק ולשפוך חצי מכל צד על הקינוח ולקרר.
.
1
להמיס חמאה ולערבב עם תערובת הביסקויטים
ולהוסיף לכוס
גנאש שוקלד: להמיס את השוקולד עם 125מ"ל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב
להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט שוקולד 375 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר כוס חלב ולהקציף לתערובת יציבה להוסיף 3 כפות מהגנאש שוקולד לערובת ולערבב.ולזלף עד לגובה חצי כוס. להמיס שוקולד לבן במיקרוגל תוך כדי עירבוב . להקציף 200 גר שמנת מתוקה עם 50 גר שוקולד לבן מומס ו 100 גר מחית פיסטוק לתערובת יציבה.
גנאש פיסטוק: לחמם על הגז את הפיסטוק עם שאר השמנת מתוקה להוסיף את הנפאז לערבב ולכבות את הגז .
ולזלףאת התערובת פיסטוק לכוס ,לקרר שעה. לחמם כמה שניות את הגנאש שוקלד ואת הגנאש פיסטוק ולשפוך חצי מכל צד על הקינוח ולקרר.
.