לןגן

מוס שוקולד ומוס פיסטוק

מאת: אתי הרון דאבוש, פורסם: 24/05/2015 | 01:26
מוס שוקולד ומוס פיסטוק

תקציר המתכון: מוס שוקולד ומוס פיסטוק

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס חמאה ולערבב עם תערובת הביסקויטים ולהוסיף לכוס גנאש שוקלד: להמיס את השוקולד עם 125מ"ל שמנת מתוקה תוך כדי ערבוב להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט שוקולד 375 מ"ל שמנת מתוקה חצי כוס סוכר כוס חלב ולהקציף לתערובת יציבה להוסיף 3 כפות מהגנאש שוקולד לערובת ולערבב.ולזלף עד לגובה חצי כוס. להמיס שוקולד לבן במיקרוגל תוך כדי עירבוב . להקציף 200 גר שמנת מתוקה עם 50 גר שוקולד לבן מומס ו 100 גר מחית פיסטוק לתערובת יציבה. גנאש פיסטוק: לחמם על הגז את הפיסטוק עם שאר השמנת מתוקה להוסיף את הנפאז לערבב ולכבות את הגז . ולזלףאת התערובת פיסטוק לכוס ,לקרר שעה. לחמם כמה שניות את הגנאש שוקלד ואת הגנאש פיסטוק ולשפוך חצי מכל צד על הקינוח ולקרר.