אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

1,242
צפיות

כוסות שוקולד הל וקינמון

המתכון של
כוסות שוקולד הל וקינמון

שכבות שוקולד מעולות בניחוח הל וקינמון

  • קטגוריהקינוחי כוסות
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לקרם שוקולד
  • 1 חבילה פודינג שוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 קופסא שמנת צתוקה
  • 1 כוס חלב
  • מרכיבים לתחתית
  • 1 חבילה בסקוויטים מפוררים
  • 150 גרם חמאה
  • תוספות
  • חצי כוס קוקוס
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף הל
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס את החמאה ולערבב היטב עם הביסקוויטים המפוררים (אני השתמשתי בחבילה מתוך מארז קינוחי כוסות, אפשר גם לפורר ביסקוויטים כהים בטעם שוקולד).


  • 2

    להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב, להמיס את השוקולד ולתת לו להצטנן מעט. להוסיף בהדרגה חצי מהקפצת אל השוקולד המומס.


  • 3

    להדק שכבה של הביסקוויטים עם החמאה בתחתית הכוס.


  • 4

    לסדר שכבות יפות של הקצפת הבהירה ומעליה הכהה, בין כל 2 שכבות לפזר בנדיבות קוקוס (שכבה דקה שיראו דרך הכוס), הל וקינמון.


  • 5

    לקשט במקל קינמון, לקרר ולהגיש. בתיאבון!!!.


1

להמיס את החמאה ולערבב היטב עם הביסקוויטים המפוררים (אני השתמשתי בחבילה מתוך מארז קינוחי כוסות, אפשר גם לפורר ביסקוויטים כהים בטעם שוקולד).


2

להקציף את השמנת עם הפודינג והחלב, להמיס את השוקולד ולתת לו להצטנן מעט. להוסיף בהדרגה חצי מהקפצת אל השוקולד המומס.


3

להדק שכבה של הביסקוויטים עם החמאה בתחתית הכוס.


4

לסדר שכבות יפות של הקצפת הבהירה ומעליה הכהה, בין כל 2 שכבות לפזר בנדיבות קוקוס (שכבה דקה שיראו דרך הכוס), הל וקינמון.


5

לקשט במקל קינמון, לקרר ולהגיש. בתיאבון!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים