הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטוחנים את הפתי בר גס ממיסים את החמאה ומערבבים מסדרים בתחתית הכוס .
מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 פודינג וניל עד לקבלת קצף קשה ומוסיפים 1 גבינה לבנה בתנועות קיפול.
חותכים את הדובדבנים לקוביות קטנות חצי מהקטנות משאירים בצד וחצי מחממים בפינג׳ן/סיר קטן עם 2 כפות סוכר על אש נמוכה עד שהסוכר נמס .
מסדרים שכבת קרם מעל מפזרים מעט מהדובדבים הטרים ומעט מהדובדבנים המבושלים .
מקשטים בפאקנים מסוכרים טחונים ודובדבן.