לןגן

פירורי גבינה ודובדבנים

מאת: אורטל אורית ארביב, פורסם: 07/09/2017 | 08:09
פירורי גבינה ודובדבנים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים את הפתי בר גס ממיסים את החמאה ומערבבים מסדרים בתחתית הכוס

  2. מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 פודינג וניל עד לקבלת קצף קשה ומוסיפים 1 גבינה לבנה בתנועות קיפול

  3. חותכים את הדובדבנים לקוביות קטנות חצי מהקטנות משאירים בצד וחצי מחממים בפינג׳ן/סיר קטן עם 2 כפות סוכר על אש נמוכה עד שהסוכר נמס

  4. מסדרים שכבת קרם מעל מפזרים מעט מהדובדבים הטרים ומעט מהדובדבנים המבושלים

  5. מקשטים בפאקנים מסוכרים טחונים ודובדבן