מכינים את הגנאש השוקולד:ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים טוב עד שהכל נמס..
2
מכינים את הקרם שוקולד בלגי: במיקסר במהירות בינונית מקציפים את שאר השמנת המתוקה, החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד הקרם. מעבירים את הקרם לשקית זילוף..
3
מרכיבים את הקינוח:
לכל כוס מזלפים שכבה מהקרם שוקולד בלגי. מעל שמים כף של פירורי פתי בר ומנערים קלות כך שכל הקצפת תהיה מכוסה בפירורים, על הפירורים שמים 3 כפיות מהגנאש שוקולד.
מעל הגנאש מזלפים שוב שכבת קרם שוקולד בלגי.
מעל הקרם מסדרים יפה את הדובדבנים ואז שוב מעל מזלפים מהקרם שוקולד בלגי. מעל הקרם שוב שמים 3 כפיות מהגנאש מעל הגנאש שוב מפזרים פירורים פתי בר , מעל הפתי בר שוב שמים 3 כפיות גנאש ולבסוף למעלה מזלפים יפה מהקרם שנותר..
1
מכינים את הגנאש השוקולד:ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים טוב עד שהכל נמס..
2
מכינים את הקרם שוקולד בלגי: במיקסר במהירות בינונית מקציפים את שאר השמנת המתוקה, החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד הקרם. מעבירים את הקרם לשקית זילוף..
3
מרכיבים את הקינוח:
לכל כוס מזלפים שכבה מהקרם שוקולד בלגי. מעל שמים כף של פירורי פתי בר ומנערים קלות כך שכל הקצפת תהיה מכוסה בפירורים, על הפירורים שמים 3 כפיות מהגנאש שוקולד.
מעל הגנאש מזלפים שוב שכבת קרם שוקולד בלגי.
מעל הקרם מסדרים יפה את הדובדבנים ואז שוב מעל מזלפים מהקרם שוקולד בלגי. מעל הקרם שוב שמים 3 כפיות מהגנאש מעל הגנאש שוב מפזרים פירורים פתי בר , מעל הפתי בר שוב שמים 3 כפיות גנאש ולבסוף למעלה מזלפים יפה מהקרם שנותר..