לןגן

טריפל שוקולד בלגי עם דובדבנים

מאת: ויאולטה קירייב, פורסם: 15/05/2015 | 17:04
טריפל שוקולד בלגי עם דובדבנים

תקציר המתכון: קינוח כוסות עם מלאא שוקולד ותוספת קטנה של דובדנים חמצמצים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הגנאש השוקולד:ממיסים חצי מיכל שמנת מתוקה עם שוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים טוב עד שהכל נמס.

  2. מכינים את הקרם שוקולד בלגי: במיקסר במהירות בינונית מקציפים את שאר השמנת המתוקה, החלב והפודינג במשך כדקה וחצי עד לאיחוד הקרם. מעבירים את הקרם לשקית זילוף.

  3. מרכיבים את הקינוח: לכל כוס מזלפים שכבה מהקרם שוקולד בלגי. מעל שמים כף של פירורי פתי בר ומנערים קלות כך שכל הקצפת תהיה מכוסה בפירורים, על הפירורים שמים 3 כפיות מהגנאש שוקולד. מעל הגנאש מזלפים שוב שכבת קרם שוקולד בלגי. מעל הקרם מסדרים יפה את הדובדבנים ואז שוב מעל מזלפים מהקרם שוקולד בלגי. מעל הקרם שוב שמים 3 כפיות מהגנאש מעל הגנאש שוב מפזרים פירורים פתי בר , מעל הפתי בר שוב שמים 3 כפיות גנאש ולבסוף למעלה מזלפים יפה מהקרם שנותר.